WARUNG MIROSSO NIEUWE BINNENWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Mirosso Nieuwe Binnenweg. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 9:30 bezorging was pas na bijna 2 uur aangekomen
2 feb 2023 om 22:16 Bestelling was netjes op tijd klaar en lekker warm nog. Heerlijke krokante Bara kipkerrie trouwens. Ik heb zeker genoten, dankjewel Mirosso!!
2 feb 2023 om 21:39 Bezorging was pas na 2,5u aangekomen. Helaas is dit niet de Warung mirosso van vroeger beetje teleurstellend. Het eten was wel netjes ingepakt dat was wel een plus.
2 feb 2023 om 15:03 De Saoto soep was voortreffelijk!!
28 jan 2023 om 22:29 Na 3 en een half uur wachten nog geen eten!! En telefonisch niet meer bereikbaar! Slechte zaak!
28 jan 2023 om 22:08 Kreeg na 2 uur een telefoontje dat alles wat ik had besteld uitverkocht was. En dat hun geen geld terug geven, en dat ik daarvoor zelf contact moet opnemen met thuisbezorgd. Als je je geld wilt verspillen moet je zeker hier zijn
28 jan 2023 om 21:40 We hebben onze bestelling nooit ontvangen. Erg vervelend voor een bestelling van €85 waar we nu al 2 uur op wachten. We hebben het opgegeven en een klacht gestuurd naar Thuisbezorgd. Hopelijk horen we snel hoe we ons geld terug krijgen. Puinhoop!!
28 jan 2023 om 20:27 Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Ik wacht bijna 3 uur op mijn eten. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ik bestel hier nooit meer! Ik had de slechte recensies eerst moeten lezen.
28 jan 2023 om 19:42 Goeie saoto, alleen veel te veel tauge en weinig rijst.
27 jan 2023 om 21:01 overheerlijk genoten weer zoals altijd...
27 jan 2023 om 15:51 Ik weet nog steeds niet waar mijn eten is… ik lach om niet te huilen
27 jan 2023 om 10:00 Eten was goed naar bezorging kwam 2 uur later, dus dat is de laatste keer dat ik daar bestel